Diensten

Tegelwerk

Onze ervaren vakmensen kunnen alle soorten tegelwerk uitvoeren. Van een fraai visgraatpatroon op de achterwand van uw keuken tot wand- en vloerwerk in uw badkamer. We verwerken op deskundige wijze tegels in alle vormen en maten.

Badkamers

Zoekt u een ervaren en nette tegelzetter voor uw tegelwerk? Dan bent u bij JM TEGELWERK op het goede adres. Wij zijn een professioneel tegelzettersbedrijf met tegelzetters die kunnen worden ingezet voor elk tegelwerk. Of het nu gaat om het tegelen van een badkamer of het tegelen van de gehele woonkamervloer, wij voeren elke tegelklus met passie in ons vak en naar volle tevredenheid uit.

Vloeren

Wilt u een nieuwe vloer leggen in uw woning omdat u de woning wilt opknappen of omdat u net verhuisd bent? Wij van jm tegelwerk zijn gespecialiseerd in het leggen van allerlei soorten vloeren. Of het nu gaat om een laminaatvloer, parketvloer of een gietvloer, wij zorgen altijd voor de meest strakke afwerking van uw vloer. Wij beschikken over de modernste gereedschappen en de nieuwste legsystemen om iedere vloer perfect te leggen.